Even voorstellen..

Brabants Huys Makelaars & Taxateurs heeft mogen starten op 1 mei 2019 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig NVM makelaarskantoor op het gebied van woningen.
Sinds 2008 is Mariska Granneman gecertificeerd makelaar-taxateur en ingeschreven in het register van de Stichting VastgoedCert. Begin 2008 volgde haar beëdiging als lid van de NVM en gelijk een makelaarskantoor opgestart in Veghel met ondersteuning van een compagnon. Snel groeide dat kantoor uit tot één van de grootste kantoren in de regio.  Eind 2018 besloot Mariska om weer een eigen kantoor op te starten. Een kantoor dat uiteraard is aangesloten bij de NVM. De NVM staat voor kwaliteit en hanteert duidelijke normen en waarden. Ook de juridische ondersteuning, studie-verplichting en de marketing-initiatieven dragen bij aan het leveren van een professionele dienstverlening.

Het makelen is een vak gebleken dat wij met veel betrokkenheid en passie uitvoeren. Het begeleiden van mensen in een spannend traject dat leidt naar de verkoop van hun oude huis of aankoop van hun nieuwe ‘thuis’ geeft ons veel voldoening en daarmee toegevoegde waarde in ons werk. De afwisseling van de vakinhoudelijke en juridische elementen, de bouwkundige zaken, de marktontwikkelingen en andere vraagstukken zorgen voor een combinatie waarin professioneel werk en het menselijk aspect samen komen. 


Dit is onze bedrijfsgedachte

Met de veranderingen in de woningmarkt van de laatste jaren en de bewegingen die de markt ook nu nog heeft bent u op zoek naar vooral de meest effectieve manier om tot uw doel te komen. Dit geldt voor het verkopen van uw woning maar zeker ook voor het vinden en aankopen van een woning.

Na jaren van uitbreiding in de dienstverlening van de makelaars vraagt de huidige tijd om actie vanuit de kern. Het samenbrengen van de kopers met de passende woningen van de verkopers. Dat betekent dienstverlening op professionele wijze en met de betrokkenheid van een ervaren makelaar. Luisteren naar de vragen en de behoefte van de klant staat daarin centraal.

Een goede basis van de beste commerciële elementen met een optimale inzet van mogelijke extra middelen zijn nodig om uw doel te bereiken. U krijgt advies inzake de werking van deze extra middelen en beslist zelf of u hier gebruik van wilt maken. U kiest dus ook zelf of u de investering daarin wilt doen. Maatwerk in de dienstverlening doch met een zeer compleet basispakket.

Wanneer u op zoek bent naar een passende woning dan komen wij graag in contact met u om in een persoonlijk gesprek uw woonwensen en criteria te bespreken. Maar vooral ook om gevoel te krijgen voor dat element in uw wensen waardoor u de ‘welbekende’ klik krijgt met een woning. Indien u ons inzicht biedt in uw persoonlijke behoefte, kunnen wij u het passende aanbod bieden.

Wilt u als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?

Neem contact op >
Wil je als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?
Neem contact op >