Advies & diensten

De diensten van Brabants Huys Makelaars & Taxateurs richten zich op de advisering en begeleiding van:

  • het verkopen van uw woning
  • het kopen van een woning, middels unieke ‘woning-gezocht’ wijze!
  • het verhuren van woningen
  • het taxeren van een woning als onafhankelijk taxateur

Wij gaan graag met u een persoonlijk gesprek aan om van daaruit uw vragen te beantwoorden, uw behoefte te bepalen en samen met u te bespreken hoe wij u daarbij van dienst kunnen zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact op: Tel. 06-38268555 of u kunt ons een bericht sturen naar: info@brabantshuys.nl

Financieel advies

Een belangrijk onderdeel van het verkopen en aankopen van een woning is een goed financieel advies. Brabants Huys Makelaars & Taxateurs verzorgt zelf geen financiële adviezen. Goed advies van een specialist is echter van groot belang. Vanuit onze ervaring kunnen wij u doorverwijzen naar een aantal goede financiële adviseurs.

Bouwtechnische keuring

Bij aankoop van uw woning en soms ook bij verkoop van uw huidige woning kan het verstandig zijn om een bouwtechnisch rapport te laten opstellen van de woning.

Bij verkoop kan dit van belang zijn wanneer er zaken aan uw woning zijn welke helder in kaart moeten worden gebracht voor potentiële kopers. Zo kan bij de kandidaat een drempel weggenomen worden of een onzekerheid inzichtelijk gemaakt worden. Ook met betrekking tot uw meldingsplicht kan dit van belang zijn.

Bij aankoop verschaft u zich middels een bouwtechnische keuring goed inzicht in de kosten waarmee u rekening dient te houden op zowel korte als lange termijn. Ook zaken welke u nog niet gesignaleerd had komen in een bouwtechnische keuring duidelijk naar voren. Wellicht zijn er aan de woning zaken die nader onderzoek vragen. Middels een bouwtechnische keuring en de aanwijzingen welke de bouwkundige u tijdens de keuring mee geeft verschaft u zich duidelijkheid en inzicht.

Brabants Huys Makelaars & Taxateurs heeft in haar netwerk goede bouwkundigen die gespecialiseerd zijn in aankoop- en verkoopkeuringen.

Wilt u als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?

Neem contact op >
Wil je als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?
Neem contact op >