Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding door een opmerkzame makelaar zorgt voor een afweging gestoeld op feiten en een weloverwogen keuze. Meestal betaalt dat zich ruimschoots terug, zeker als het gaat om bijzondere objecten waarbij specialistische kennis een verschil kan maken. Samen doorlopen we vier fases.

Informeren en oriënteren

We verdiepen ons in uw woonwensen en behoeften. Na de inventarisatie oriënteren we ons op het aanbod en stellen we een lijst van woningen samen om te bezichtigen. We coördineren de afspraken, vragen akten en kadastrale gegevens op en rechercheren bij gemeentelijke instellingen. Tijdens de bezichtigingen kunt u ons gebruiken als vraagbaak. Wij geven u alle ruimte om te bezichtigen en zullen alert met u meekijken en de zaken die ons opvallen bespreken.

Adviseren

U kunt van ons een alerte houding tijdens en na de bezichtiging verwachten. Wij zijn waakzaam en dragen zorg voor inzicht in en advisering over de volgende zaken: het grote geheel en de details; de bouwkundige en onderhoudsstaat; de courantheid en geschiktheid; ontwikkeling van de buurt en vergelijking met andere woningen; juridische en fiscale aspecten. 

Onderhandelen

Is uw interesse gewekt, dan adviseren we inzake de onderhandelingsstrategie. Een bedachtzame strategie bij onderhandeling staat vaak garant voor een gunstige uitkomst. Als het tot een bieding komt, formuleren we de bijbehorende condities. 

Afronden

Is er een overeenkomst bereikt dan hebben we aandacht voor een goede afwikkeling. We bevestigen de wilsovereenkomst, assisteren bij de formulering van de koopovereenkomst en de ondertekening, controleren de voortgang, sturen derden aan en staan u terzijde bij de eindinspectie en de juridische overdracht bij de notaris.

Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?

Neem contact op >
Wil je als eerste informatie
over onze nieuwste woningen ontvangen?
Neem contact op >